Tradisjonsmat
- Format: Innbundet
- Antall sider: 255
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Forlaget Press
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788232804306
- Kom i salg: 27. sep. 2021
- Utgivelsesår: 2021
- Bidragsyter: Gausdal, Tom Victor (for) ; Johnsen, Mari Kanstad (ill) ; Pettersen, Lars Petter ()
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
Tilbudspris
455,-
Ordinær pris
499,-
Du glemmer det aldri: den utrolig gode kjøttsuppa du fikk hos bestemor, den duftende eplekaka hos tante. Dette er maten du vokste opp med, og som du har lyst til å lage igjen. Men hvordan gjøre det riktig? I denne boka vender Tom Victor Gausdal tilbake til sin egen barndom for å utforske den norske tradisjonsmaten: kjøttkakene, lapskausen, fiskegratengen, ertesuppa, småkakene, rømmegrøten og hvetekringla. Resultatet er en varm, levende og personlig kokebok - og en nyttig, allsidig og inspirerende grunnbok i det norske kjøkkenet, skrevet av Norges kanskje fremste kokebokforfatter i dag.