- Format: Pocket
- Antall sider: 166
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Ford Forlag
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788293512165
- Kom i salg: 24. aug. 2020
- Utgivelsesår: 2020
- Bidragsyter: Borgersen, Vibeke (for) ; Borgersen, Vibeke () ; Gjerstad, Leif () ; Skaug, Anne B. ()
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Mat og drikke etc., Sosial- og kulturhistorie
Tilbudspris
223,-
Ordinær pris
245,-
Hva spiser skandinaver? Og hva skjer når de flytter til et annet skandinavisk land?
I denne kokeboka møter du åtte skandinaver: Tre svensker og tre dansker bosatt i Norge, og to nordmenn - en bosatt i Sverige og en bosatt i Danmark. De deler matminner og oppskrifter fra stedet de vokste opp, og forteller hva som overrasket dem mest med matvanene i sine nye hjemland.
«Norrmannen säger fløte och dansken fløde, medan vi säger grädde. Och det är ju det det är!», sa svensken.
Skandinavisk mat er på mange måter «Same, same but different». I boka «Svensken, dansken og nordmannen - om mat og minner med mer» møter du tre svensker og tre dansker bosatt i Norge pluss en nordmann i Sverige og en nordmann i Danmark. De deler matminner og oppskrifter fra landet de forlot og forteller hva som overrasket dem mest med matkulturen i landet de bosatte seg i.
I denne kokeboka møter du åtte skandinaver: Tre svensker og tre dansker bosatt i Norge, og to nordmenn - en bosatt i Sverige og en bosatt i Danmark. De deler matminner og oppskrifter fra stedet de vokste opp, og forteller hva som overrasket dem mest med matvanene i sine nye hjemland.
«Norrmannen säger fløte och dansken fløde, medan vi säger grädde. Och det är ju det det är!», sa svensken.
Skandinavisk mat er på mange måter «Same, same but different». I boka «Svensken, dansken og nordmannen - om mat og minner med mer» møter du tre svensker og tre dansker bosatt i Norge pluss en nordmann i Sverige og en nordmann i Danmark. De deler matminner og oppskrifter fra landet de forlot og forteller hva som overrasket dem mest med matkulturen i landet de bosatte seg i.