Nettbutikk for bedrifter og skoler

Smaker det er verdt å ta vare på

kokken fra Gjerdsvika som ble bakeren i Lom

Innbundet
Bokmål
Smaker det er verdt å ta vare på
Smaker det er verdt å ta vare på
  • Forfatter: John Schakenda Morten Rørdam
  • Format: Innbundet
  • Antall sider: 167
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Aschehoug
  • Nivå: Voksen
  • EAN: 9788203296819
  • Kom i salg: 11. okt. 2017
  • Utgivelsesår: 2017
  • Bidragsyter: Rørdam, John (for) ; Schakenda, Morten (for) ; Pettersen, Lars Petter ()
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Generell matlaging og oppskrifter
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 455,- Ordinær pris 499,-

Kjøp på nett

Morten Schakenda er mest kjent som bakeren fra Lom, der han har skapt sitt unike bakeri. Men egentlig er Morten Schakenda kokk, og i over 25 år jobbet han som kokk i verdensklasse ved landets beste restauranter. Mange år ved Norsk gastronomisk institutt og deltakelse på kokkelandslaget førte til utallige reiser, konkurranser og opphold rundt i verden.

I boken har kokken selv samlet 50 av de smakene og rettene som har gjort størst inntrykk på ham gjennom livet og som han mener det er verdt å ta vare på. I denne boken tar han deg med på en smakfull reise og presenterer forretter, hovedretter og desserter fra alle verdenshjørner tilpasset norske råvarer og kjøkken.