Trygg mat, bransje og arbeidsliv
programområder på vg1/2 restaurant- og matfagene
- Format: Pocket
- Antall sider: 277
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Vigmostad & Bjørke AS
- EAN: 9788211045607
- Kom i salg: 24. nov. 2022
- Utgivelsesår: 2022
- Tittel på originalspråk: Trygg mat, bransje og arbeidsliv
- Bidragsyter: Andresen, Trond (for) ; Momrak-Haugan, Anne (for) ; Svendsen, Tonje Fossum (for)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Læremidler: yrkesfag
749,-
Trygg mat, bransje og arbeidsliv retter seg mot elever som går vg1 restaurant og matfag, eller ett av de tre programområdene på vg2: baker og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandler trygg mat, bransje og arbeidsliv i disse læreplanene. Boka er delt i to deler, én om trygg mat og én om bransje og arbeidsliv. Den tar for seg teorien elevene skal lære i løpet av de to årene på skolen.
Stoffet er skrevet i et enkelt språk med mange relevante eksempler hentet fra de ulike yrkene vg2-områdene springer ut i. Fagstoffet er rikt illustrert med figurer og fotografier. Både teoretiske og praktiske oppgaver er samlet til sist i kapitlene. Fagbegreper er definert i margen, og hvert kapittel starter med en kort oppsummering av det viktigste innholdet i kapitlet.
Trygg mat, bransje og arbeidsliv kan brukes sammen med andre læremidler fra Fagbokforlaget: vg1 restaurant og matfag (heldigitalt læremiddel) vg2 kokk- og servitørfag vg2 baker- og konditor nettressurs vg2/3 Bakerboka vg2/3 Konditorboka
Stoffet er skrevet i et enkelt språk med mange relevante eksempler hentet fra de ulike yrkene vg2-områdene springer ut i. Fagstoffet er rikt illustrert med figurer og fotografier. Både teoretiske og praktiske oppgaver er samlet til sist i kapitlene. Fagbegreper er definert i margen, og hvert kapittel starter med en kort oppsummering av det viktigste innholdet i kapitlet.
Trygg mat, bransje og arbeidsliv kan brukes sammen med andre læremidler fra Fagbokforlaget: vg1 restaurant og matfag (heldigitalt læremiddel) vg2 kokk- og servitørfag vg2 baker- og konditor nettressurs vg2/3 Bakerboka vg2/3 Konditorboka