Kokk- og servitørfag
lærebok for vg2
- Format: Pocket
- Antall sider: 239
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Vigmostad & Bjørke AS
- EAN: 9788211047052
- Kom i salg: 1. aug. 2023
- Utgivelsesår: 2023
- Tittel på originalspråk: Kokk- og servitørfag
- Bidragsyter: Andresen, Trond (for) ; Sandvin, Per-Øystein (for) ; Toresen, Mathias (for)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
749,-
Kokk- og servitørfag er en lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemålene etter råvare, produksjon, salg og service, og er skrevet etter ny læreplan 2021.Teoristoffet er fordelt på disse temaene: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjoner, service og gjestebehandling, mat og helse. Boka gir en innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandler.
For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget også: Nettressursen Kokk- og servitørfag vg2 Boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv
Forfattere av boka er Trond Andresen (faglærer for restaurant- og matfag ved Greveskogen vdg skole), Per Øystein Sandvin (forretningsutvikler og prosjektleder i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).
For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget også: Nettressursen Kokk- og servitørfag vg2 Boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv
Forfattere av boka er Trond Andresen (faglærer for restaurant- og matfag ved Greveskogen vdg skole), Per Øystein Sandvin (forretningsutvikler og prosjektleder i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).