Nettbutikk for bedrifter og skoler

Kokk- og servitørfag

lærebok for vg2

Kokk- og servitørfag
Kokk- og servitørfag
  • Forfattere: Trond Andresen , Per-Øystein Sandvin , Mathias Toresen
  • Format: Pocket
  • Antall sider: 239
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Vigmostad & Bjørke AS
  • EAN: 9788211047052
  • Kom i salg: 1. aug. 2023
  • Utgivelsesår: 2023
  • Tittel på originalspråk: Kokk- og servitørfag
  • Bidragsyter: Andresen, Trond (for) ; Sandvin, Per-Øystein (for) ; Toresen, Mathias (for)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
Se flere produktegenskaper
749,-

Format

Kjøp på nett

Kokk- og servitørfag er en lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemålene etter råvare, produksjon, salg og service, og er skrevet etter ny læreplan 2021.Teoristoffet er fordelt på disse temaene: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjoner, service og gjestebehandling, mat og helse. Boka gir en innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandler.
For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget også: Nettressursen Kokk- og servitørfag vg2 Boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv
Forfattere av boka er Trond Andresen (faglærer for restaurant- og matfag ved Greveskogen vdg skole), Per Øystein Sandvin (forretningsutvikler og prosjektleder i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).