Nettbutikk for bedrifter og skoler

Røyk og rak, tørk og grav

salting, speking, hermetisering

Innbundet
Bokmål
Røyk og rak, tørk og grav
Røyk og rak, tørk og grav
  • Forfatter: Helge Hagen
  • Format: Innbundet
  • Antall sider: 263
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
  • Nivå: Voksen
  • EAN: 9788241955600
  • Kom i salg: 4. aug. 2021
  • Utgivelsesår: 2021
  • Tittel på originalspråk: Røyk og rak, tørk og grav
  • Bidragsyter: Hagen, Helge (for) ; Stenmarch, Kjell S. ()
  • Utgave nr.: 2
  • Emnekategori: Matlaging: konservering og frysing
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 391,- Ordinær pris 429,-

Kjøp på nett

Nå kan du lage din egen rakfisk til jul uten fare for å begå risikable feil. Eller hva med å teste ut hjemmelaget spekepølse ¿ dette matvidunderet som er på linje med rakfisken når det gjelder produksjonshemmeligheter? Kanskje du vil glede venner og familie med hjemmerøykt fisk og kjøtt fra ditt selvbygde røykeri? Eller nøyer du deg med «bare» å servere en overraskelse som pils-gravet laks eller varmrøykt fuglebryst i et hyggelig lag? Denne boka er hobbykonserveringens «hvordan og hvorfor». Den viser vei til en verden av matgleder, tradisjoner og kulturopplevelser. Boka gir inspirasjon og konkrete råd til alle som er interessert i dette spennende emnet.