Rågodt
- Format: Innbundet
- Antall sider: 293
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Gyldendal Norsk Forlag AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788205506879
- Kom i salg: 20. mars 2018
- Utgivelsesår: 2018
- Bidragsyter: Refsum, Tiril (for) ; Dammen, Line ()
- Utgave nr.: 3
- Emnekategori: Diett og helsekost
Tilbudspris
363,-
Ordinær pris
399,-
Rawfood mat for hele dagen. Rågodt gir deg næringsrike oppskrifter for frokost, fest og hverdag.
Går det an å spise kake til frokost? Forfatteren Tiril mener det! Et rawfood-kakestykke laget etter hennes oppskrift kan erstatte grovbrødskiva til frokost. Boken Rågodt guider deg og gir deg lekne oppskrifter som virker oppkvikkende og rensende på kroppen samtidig som de bare inneholder næringsrike råvarer. Ved å tilegne deg noen teknikker og kjøpe inn noen nye ingredienser kan du enkelt lage de lekreste raw-cakes. Ideen bak oppskriftene er at maten skal gi deg næring og energi i små mengder slik at ikke kroppen får unødvendig mye å fordøye. I tillegg har rettene en ideell sammensetning av næringsstoffer. Resultatet er mat som gir deg langvarig energi, smaker godt og skjerper våre hjerner og gir livskraft.Rågodt legger til rette for at kroppen din skal fungere optimalt med sine naturlige svingninger ved at oppskriftene tilpasser seg dagen, øyeblikket og behovet. Den starter med frokosten, forsetter med mat for en travel dag på farten, og den har også mat for late dager. Boken har til og med festretter du kan lage til ditt neste bursdagsselskap.Alt i boken nærer både kroppen og sjelen! Om forfatterenTiril Lunde Refsum er utdannet journalist. Hun startet kafeen Oslo Raw i 2016. Tiril har alltid hatt lyst til å spise kake til frokost - nå gjør hun det.
Det er en feil i oppskriften på side 145. Her kan du laste ned riktig oppskrift: Lime- og myntepai(pdf, 72,86 kB)
Går det an å spise kake til frokost? Forfatteren Tiril mener det! Et rawfood-kakestykke laget etter hennes oppskrift kan erstatte grovbrødskiva til frokost. Boken Rågodt guider deg og gir deg lekne oppskrifter som virker oppkvikkende og rensende på kroppen samtidig som de bare inneholder næringsrike råvarer. Ved å tilegne deg noen teknikker og kjøpe inn noen nye ingredienser kan du enkelt lage de lekreste raw-cakes. Ideen bak oppskriftene er at maten skal gi deg næring og energi i små mengder slik at ikke kroppen får unødvendig mye å fordøye. I tillegg har rettene en ideell sammensetning av næringsstoffer. Resultatet er mat som gir deg langvarig energi, smaker godt og skjerper våre hjerner og gir livskraft.Rågodt legger til rette for at kroppen din skal fungere optimalt med sine naturlige svingninger ved at oppskriftene tilpasser seg dagen, øyeblikket og behovet. Den starter med frokosten, forsetter med mat for en travel dag på farten, og den har også mat for late dager. Boken har til og med festretter du kan lage til ditt neste bursdagsselskap.Alt i boken nærer både kroppen og sjelen! Om forfatterenTiril Lunde Refsum er utdannet journalist. Hun startet kafeen Oslo Raw i 2016. Tiril har alltid hatt lyst til å spise kake til frokost - nå gjør hun det.
Det er en feil i oppskriften på side 145. Her kan du laste ned riktig oppskrift: Lime- og myntepai(pdf, 72,86 kB)