Nettbutikk for bedrifter og skoler

Produksjon av storfekjøtt

Innbundet
Nynorsk
Produksjon av storfekjøtt
Produksjon av storfekjøtt
  • Forfattere: Jan Berg , Toralv Matre
  • Format: Innbundet
  • Antall sider: 198
  • Språk: Nynorsk
  • Forlag/Utgiver: Fagbokforlaget Akademisk
  • Nivå: Voksen
  • EAN: 9788252925296
  • Utgivelsesår: 2001
  • Bidragsyter: Berg, Jan (for) ; Matre, Toralv (for)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Landbruk og havbruk, Landbruks- og primærnæringer
Se flere produktegenskaper
539,-

Kjøp på nett

Boken tar for seg produksjon av de ulike kategoriene kalv, kastrat, kvige, ku og okse. Den tar blant annet for seg vekst og utvikling, kjøttkvalitet, slaktekvalitet, foring av livkalver, produksjonsformer m.m. Har litteraturliste og stikkordregister.