- Format: Innbundet
- Antall sider: 320
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Punktum forlagstjenester AS - Pangolin forlag
- Nivå: Voksen
- Serienavn: Matnostalgi
- EAN: 9788282112987
- Kom i salg: 4. sep. 2012
- Utgivelsesår: 2012
- Bidragsyter: Schjerven, Petter Wilhelm Blichfeldt (for)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Nostalgia: generelt, Sosial- og kulturhistorie
Tilbudspris
363,-
Ordinær pris
399,-
All mat kommer fra Ungarn en annerledes, humoristisk, lystig og nostalgisk bok om hverdagsmat og matglede fra tiden før taco, thaimat og sashimi fant veien til norske hverdagskjøkken. Mens kokkene er vår tids rockestjerner og selv fars kokekunster holder høyt internasjonalt nivå, var det husmødrene og ukebladjournalistene som satt på kjøkkenekspertisen på seksti- og syttitallet. Det var på den tiden da det eneste man kunne gjøre med maten, var å steke, koke, trekke og grille den. Man kunne til nød posjere, men helst ikke sautere. Petter Schjerven gir her et gledelig og humoristisk gjensyn med en svunnen kulinarisk tid, og byr på klassikere som biff stroganoff, rullekake, landgang, fondue . og selvfølgelig alskens mat i aspik! Boken inneholder matminner og oppskrifter fra både forfatteren selv og kjente norske matfolk, og er gjennomillustrert.