- Format: Innbundet
- Antall sider: 231
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Vega forlag
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788282114592
- Kom i salg: 26. okt. 2015
- Utgivelsesår: 2015
- Bidragsyter: Solem, Knut Albert (for)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Mat og drikke: øl
Tilbudspris
363,-
Ordinær pris
399,-
For 20 år siden dominerte fire store bryggerier all omsetning av øl her til lands. Da sterkølet forsvant fra butikkene i 1993, trodde de fleste at det var korken på flaska for norsk bryggeritradisjon.
Men noen ølhunder ville det annerledes. Norsk øl- og bryggeritradisjon ble reddet av iherdige gründere og kvalitetsbevisste kunder. I dag representerer norsk øl et mangfold og en kvalitet ingen trodde ville vært mulig for bare fem år siden. I denne boken finner du alt du trenger å vite om øl, øltyper og bryggerier.
-Komplett oversikt og historikk alle over norske bryggerier, inklusive mikro- og gårdsbryggerier - ca. 150 i tallet.
-Komplett oversikt over alle norske øl-sorter som er til ordinært salg i butikk, ølutsalg, vinmonpol og på fat.
- Alle flaskeøl er avbildet og beskrevet, vel 750 totalt.
- Alle hovedtyper øl er beskrevet.
Knut Albert Solem (55) bor i Oslo, men kommer opprinnelig fra Trondheim. Han har jobbet
i mange år som kommunikasjonsrådgiver i ulike statlige etater og har blogget om øl siden 2006.
Men noen ølhunder ville det annerledes. Norsk øl- og bryggeritradisjon ble reddet av iherdige gründere og kvalitetsbevisste kunder. I dag representerer norsk øl et mangfold og en kvalitet ingen trodde ville vært mulig for bare fem år siden. I denne boken finner du alt du trenger å vite om øl, øltyper og bryggerier.
-Komplett oversikt og historikk alle over norske bryggerier, inklusive mikro- og gårdsbryggerier - ca. 150 i tallet.
-Komplett oversikt over alle norske øl-sorter som er til ordinært salg i butikk, ølutsalg, vinmonpol og på fat.
- Alle flaskeøl er avbildet og beskrevet, vel 750 totalt.
- Alle hovedtyper øl er beskrevet.
Knut Albert Solem (55) bor i Oslo, men kommer opprinnelig fra Trondheim. Han har jobbet
i mange år som kommunikasjonsrådgiver i ulike statlige etater og har blogget om øl siden 2006.