Kokk- og servitørfag
Lærerveiledning : restaurant- og matfag vg2
- Format: Pocket
- Antall sider: 155
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Vigmostad & Bjørke AS
- EAN: 9788245006483
- Kom i salg: 1. okt. 2008
- Utgivelsesår: 2008
- Tittel på originalspråk: Kokk- og servitørfag
- Bidragsyter: Olsen, Britt Elisabeth (for) ; Sandvin, Per-Øystein (for)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Læremidler: næringsmiddelteknologi, Lærerveiledninger og undervisningsmateriell, matlaging
395,-
Denne lærerveiledningen inneholder nyttige tips, ideer og forslag til oppgaver til bruk i undervisningen i kokk- og servitørfag Vg2. Den har også noen oppskrifter knyttet til lærestoffet i temaboka, og den tar for seg litt fordypningsstoff. Det er opp til lærerne å vurdere hvor mye av dette de vil bruke i undervisningen. Tanken er at lærerveiledningen skal være et utgangspunkt for en idébank, og at lærerne supplerer med egne ideer. Britt Elisabeth Olsen er utdannet kokk og næringsmiddeltekniker med bred arbeidserfaring fra en rekke restauranter og hoteller i inn- og utland, i tillegg til erfaring fra arbeid ved forskningsinstituttet Norconserv. Hun arbeider som matfaglig konsulent ved Gastronomisk Institutt. Per-Øystein Sandvin er utdannet kokk med videreutdanning i matteknikk, akvakultur, sjømatforedling, matkultur og pedagogikk. Han har bred arbeidserfaring, og har undervist i matfagene i den videregående skolen, blant annet ved Norconserv Næringsmiddelteknisk fagskole.