Hverdagskost og festmat langs primstaven
- Format: Innbundet
- Antall sider: 294
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Publicom Forlag AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788292526538
- Kom i salg: 17. aug. 2011
- Utgivelsesår: 2011
- Bidragsyter: Brimi, Arne (for) ; Sivertsen, Birger (for) ; Møller, Mette (ill)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
Tilbudspris
455,-
Ordinær pris
499,-
Hva skjer når en tradisjonsbunden kokk i verdensklasse møter en landskjent kulturforfatter? Resultatet blir en fantastisk spennende bok. Boken er en stor opplevelse, fordi den gir en grundig innføring i over tretti av våre gamle merkedager som assosieres med mat - i tillegg til fastelavn, påske og pinse. Og hvilke matoppskrifter som presenteres! Bli med på en reise i norske tradisjoner, følg oss gjennom de spesielle dagene og nyt den nydelige maten. Dette er norsk kulturhistorie på sitt beste.