Glutenfri mat - godt og sunt
gjærbakst og kaker
- Format: Innbundet
- Antall sider: 247
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Kolibri Forlag A/S
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788279170426
- Kom i salg: 3. okt. 2013
- Utgivelsesår: 2013
- Bidragsyter: Aag, Ruth Solheim (for) ; Bjønnes, Else Lill (for)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Baking, brød og kaker
Tilbudspris
318,-
Ordinær pris
349,-
Nyttige råd om glutenfri baking. 170 oppskrifter. Brødoppskrifter for større og mindre eltemaskin med og uten hvetestivelse, med og uten melk, med og uten gjær. Mange brødvarianter som bondebrød, grovbrød, krydderbrød, surdeigsbrød, loff, bagetter, ciabatta, rundstykker, hamburgerbrød, pølsebrød, pinnebrød, kuvertbrød og polarbrød. Annen gjærbakst som boller, kringler, wienerbrød og horn med og uten gjær. Kaker som bløtkaker, langpannekaker, runde kaker, småkaker, formkaker, butterdeigskaker og julekaker.
Dessuten oppskrifter på vafler, lefser, lomper, lapper og pannekaker.
Medisinsk orientering og mange praktiske råd for en hverdag med glutenfri kost.
Råd for dem med hveteallergi og laktoseintoleranse, glutenallergi og Dermatitis herpetiformis.
Nyttig og viktig nytt stoff om ernæring. Utgitt med bidrag fra Norsk Cøliakiforening.
Dessuten oppskrifter på vafler, lefser, lomper, lapper og pannekaker.
Medisinsk orientering og mange praktiske råd for en hverdag med glutenfri kost.
Råd for dem med hveteallergi og laktoseintoleranse, glutenallergi og Dermatitis herpetiformis.
Nyttig og viktig nytt stoff om ernæring. Utgitt med bidrag fra Norsk Cøliakiforening.