- Format: Ukjent
- Antall sider: 223
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Forlaget Press
- Nivå: 12-16
- EAN: 9788232804290
- Kom i salg: 25. okt. 2021
- Utgivelsesår: 2021
- Bidragsyter: Røed, Erik (for) Platou, Eivind Stoud (ill) Pett
- Emnekategori: Barn og ungdom: generell interesse: matlaging og mat
Tilbudspris
318,-
Ordinær pris
349,-
Barn er mye bedre til å lage mat enn voksne tror. Og de liker mye mer mat enn voksne
tror også - særlig når de får lage den selv. De må bare få å slippe til. Og så trenger de litt veiledning - pluss gode oppskrifter.
Alt får de i denne boka. Gjennom ti år har tusenvis av barn i Oslo, Trondheim, Kristiansand og Ringsaker lært seg å lage mat på Geitmyra matkultursenter. Underveis har de testet oppskrifter, utviklet retter og funnet fram til favoritter. I denne boka har Erik Røed samlet de 80 aller beste oppskriftene fra Geitmyra, samt masse nyttige råd og tips. Resultatet er Barnas aller beste kokebok - en kokebok til å vokse med (og som voksne også har lov til å smugkikke i).
tror også - særlig når de får lage den selv. De må bare få å slippe til. Og så trenger de litt veiledning - pluss gode oppskrifter.
Alt får de i denne boka. Gjennom ti år har tusenvis av barn i Oslo, Trondheim, Kristiansand og Ringsaker lært seg å lage mat på Geitmyra matkultursenter. Underveis har de testet oppskrifter, utviklet retter og funnet fram til favoritter. I denne boka har Erik Røed samlet de 80 aller beste oppskriftene fra Geitmyra, samt masse nyttige råd og tips. Resultatet er Barnas aller beste kokebok - en kokebok til å vokse med (og som voksne også har lov til å smugkikke i).