Nettbutikk for bedrifter og skoler

Frie kaker

kunsten å bake supergode kaker uten melk/mel/egg/sukker

Innbundet
Bokmål
Frie kaker
Frie kaker
  • Forfatter: Anne Spurkland
  • Format: Innbundet
  • Antall sider: 318
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Forente Forlag AS
  • Nivå: Voksen
  • EAN: 9788243006232
  • Kom i salg: 1. sep. 2011
  • Utgivelsesår: 2011
  • Tittel på originalspråk: Frie kaker
  • Bidragsyter: Spurkland, Anne (for) ; Spurkland, Anne (ill)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Baking, brød og kaker
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 363,- Ordinær pris 399,-

Kjøp på nett

Hvorfor skal det være sånn at dersom man ikke tåler en av de elementære ingrediensene i kakebaking . melk, mel eller egg . så avspises man ofte med fruktsalat eller is? Det er kjedelig, og det må slett ikke være sånn. Med et hjerte som banker for allergikerne har Anne Spurkland laget en kakebok med oppskrifter for enhver anledning. I bokas første del finner du et kapittel om kakekjemi, som forklarer hvilken funksjon de ulike ingrediensene har i bakingen. Når du først har lært deg de grunnleggende prosessene, er det lett å eksperimentere på egen hånd. For selv om boka inneholder et vell av inspirerende oppskrifter, er Annes mål at du selv tør å prøve deg fram, og siste kapittel i boka kalles «Kaker fri for konvensjoner». Dette er en bok for allergikere, venner av allergikere, den som vil spise mindre sukker eller hvetemel, den som baker på impuls og ikke nødvendigvis har alle de «rette» ingrediensene i skapet og den som elsker å bake kaker og som syns det er morsomt å eksperimentere.