Nettbutikk for bedrifter og skoler

Fra det norske kjøkkens historie

Innbundet
Bokmål
Fra det norske kjøkkens historie
Fra det norske kjøkkens historie
  • Forfatter: Arvid Skogseth
  • Format: Innbundet
  • Antall sider: 299
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Forente Forlag AS
  • Nivå: Voksen
  • EAN: 9788275472807
  • Kom i salg: 3. sep. 2009
  • Utgivelsesår: 2009
  • Bidragsyter: Skogseth, Arvid (for)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Nasjonale og regionale kjøkken
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 363,- Ordinær pris 399,-

Kjøp på nett

Utsolgt på nettlager
Fra det norske kjøkkens historie gir deg spennende glimt av den norske mathistorien, fra forhistoriens kokegroper og jegerkultur, via middelalderens eller barokkens glemte tradisjoner, frem til den gradvise utviklingen av det profesjonelle kjøkkenet i Norge på 1800- og 1900-tallet. Boken viser hvordan den norske matkulturen har utviklet seg i stadig samspill mellom nært og fjernt, lokalt og internasjonalt, i jakten på stadig nye smaker, løsninger og praktiske grep. Arvid Skogseth er selve nestoren i norsk kjøkken i dag - en veteran som har fungert som lærer eller inspirator for nær sagt samtlige av dagens norske toppkokker, fra Eivind Hellstrøm og Arne Brimi til Sven Erik Renaa og Tom Victor Gausdal. I denne boken deler han med oss av sine enorme kunnskaper og erfaringer fra et langt liv i kjøkkenets tjeneste.