Nettbutikk for bedrifter og skoler

Lucinda Riley

Lucinda Riley

Lucinda Riley ble født i Irland, og etter en tidlig karriere som skuespiller, skrev hun sin første bok 24 år gammel. Bøkene hennes er siden oversatt til over tretti språk, og har solgt flere titalls millioner eksemplarer på verdensbasis. Riley har besøkt Norge en rekke ganger, og hadde et nært forhold til landet "on the top of the world", som hennes far fortalte om da hun var fem år gammel. Bok 2 i De syv søstre-serien, Stormens søster, har handlingen lagt til Norge. Riley døde 11. juni 2021, 55 år gammel, etter å ha kjempet mot kreft i en årrekke. Flere av bøkene hennes er skrevet fra sykeleiet.

Da Lucinda Riley begynte å skrive, fikk hun raskt en stor leserkrets i Norge, og bøkene hennes har solgt i over 1,6 million eksemplarer her til lands. Den første boken på norsk var Orkideens hemmelighet (2011), så fulgte Jenta på klippen (2012), Lavendelhagen (2013), Midnattsrosen (2014).

Serien De syv søstre har fått stor oppmerksomhet. Den forteller historien om syv adopterte søstre og er løselig basert på mytologien rundt stjernehopen med samme navn. Første bok, De syv søstre, utkom i  2015. I 2021 utkom syvende bok, Den savnede søsteren. Forfatteren var i ferd med å fullføre verket med en siste og åttende bok i serien, Atlas - fortellingen om Pa Salt, da hun døde.

Lucinda Riley De syv søstre rekkefølge

  1. De syv søstre (2015)
  2. Stormens søster (2016)
  3. Skyggesøsteren (2017)
  4. Perlesøsteren (2018)
  5. Månesøsteren (2019)
  6. Solsøsteren (2020)
  7. Den savnede søsteren (2021)
  8. Atlas - historien om Pa Salt (2023)

Skjult skjønnhet

Skjult skjønnhet er en fascinerende og følelsesladd fortelling om familiebånd, hemmeligheter, hevntanker og skjebnens lunefulle veier.

Romanen ble opprinnelig utgitt i 1993 under Lucinda Rileys tidligere navn, Lucinda Edmonds. Boken har nå blitt redigert og fått nytt liv av Harry Whittaker, Lucindas sønn.

Visste du at...

  • Lucinda Riley ble født i Irland
  • Hun startet sin karriere som skuespiller
  • Hennes mest kjente bøker er serien om De syv søstre
  • Flere av bøkene hennes er skrevet på sykeleiet
  • Bøkene har solgt i over 1,6mill eksemplarer i Norge
Visning Rutenett Liste
per side
  • Mest solgt
  • Pris lav - høy
  • Bruk stigende rekkefølge

Bøker av Lucinda Riley

Oppdaterer... Oppdaterer...