- Format: Innbundet
- Antall sider: 174
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788202361020
- Kom i salg: 12. sep. 2011
- Utgivelsesår: 2011
- Bidragsyter: Nordjore, Bodil (for) ; Gundersen, Mona (ill) ; Andersen, Bo Lilledal (med)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
Tilbudspris
363,-
Ordinær pris
399,-
Bodil Nordjore, turbobudeia, inviterer deg til kjøkkenet sitt i Vinje i Telemark, og her kan du regne med å bli tatt godt vare på.
I fjellbygdene er det fortsatt gjestfrihet, nærhet og ærlighet - og den ekte og
enkle maten. Dette er egenskaper som Bodil ønsker å fremheve spesielt; ja som
er hennes ledetråd i sitt liv som matmenneske og som matformidler.
I denne boka finner du gode historier om mat og mennesker, men fremfor alt Bodils gode oppskrifter.
Noen eksempler: røykte og saltede sauseskanker, reindsyrkjøtt kokt i rømme, Vesaaskurv og Mogapølser, Fjukande hollendarer, kaffegraut og nevagraut, kalvedans og tyttebærgrøt.