- Format: Innbundet
- Antall sider: 142
- Språk: Nynorsk
- Forlag/Utgiver: Aschehoug
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788203296307
- Kom i salg: 26. sep. 2016
- Utgivelsesår: 2016
- Bidragsyter: Teige, Trude (for)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
Tilbudspris
363,-
Ordinær pris
399,-
Sanselege minne... Lukt og smak gjer minna frå barndom og oppvekst sanselege: Sveler som mor pakka inn i smørpapir og kasta ut til oss ungane som leika i snøen, kveldsturar på sjøen saman med far, lukta av kjøt eller fisk som hang til tørk, bærplukking i skogen, lefsebaking til jul.
Denne boka handlar om tradisjonell norsk mat, skapt av formødrene våre, og er difor også ei bok om kvinnehistorie, matkultur, tradisjonar og identitet.
Lat deg inspirere til å ta i bruk den norske matskatten og kjenn at lukt og smak gjer dine minne sanselege!
I boka er det også matminne frå kjende personer, bl.a. Hilde Louise Asbjørnsen, Jan Åge Fjørtoft, Are Kalvø, Arill Riise, Kristin Krohn Devold, Fredrik Steen og Nils Petter Molvær.
Denne boka handlar om tradisjonell norsk mat, skapt av formødrene våre, og er difor også ei bok om kvinnehistorie, matkultur, tradisjonar og identitet.
Lat deg inspirere til å ta i bruk den norske matskatten og kjenn at lukt og smak gjer dine minne sanselege!
I boka er det også matminne frå kjende personer, bl.a. Hilde Louise Asbjørnsen, Jan Åge Fjørtoft, Are Kalvø, Arill Riise, Kristin Krohn Devold, Fredrik Steen og Nils Petter Molvær.