- Format: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Lokal vare
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788270834495
- Kom i salg: 3. sep. 2014
- Utgivelsesår: 2014
- Bidragsyter: Frostvoll, Inger Marie (red)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Nasjonale og regionale kjøkken
299,-
I Brekken ved Røros var det til langt utpå 1960-tallet vanlig å utnytte alle tilgjengelige ressurser i matstellet - fisken i sjøene, alt spiselig som vokste i naturen, alle deler av dyret. I denne boka følger vi arbeidet for og med maten fra hausten av, gjennom vinter og vår til den lyse sommer. Bakerst i boka er samlet en rekke oppskrifter på kvardagskost og festmat, retter der mjølk, korn, bær, kjøtt eller fisk er hovedingrediensen.
Oppskriftene som er tatt med, kan like gjerne benyttes i dag som for flere tiår siden.
Oppskriftene som er tatt med, kan like gjerne benyttes i dag som for flere tiår siden.