Trines kokebok for unge kokker
etter skoletid - middag - fredagskos - kaker og søte saker
- Format: Innbundet
- Antall sider: 239
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
- Nivå: 12-16
- EAN: 9788202716394
- Kom i salg: 9. sep. 2021
- Utgivelsesår: 2021
- Bidragsyter: Sandberg, Trine (for)
- Utgave nr.: 7
- Emnekategori: Generell matlaging og oppskrifter, Matlaging med og for barn
Tilbudspris
249,-
Ordinær pris
399,-
Barn må få slippe til på kjøkkenet og lage mat de selv liker å spise, mener Norges største og mest respekterte matblogger, Trine Sandberg. Med Trines kokebok for unge kokker vil hun inspirere familiens 10-16-åringer til å bruke mer tid ved kjøkkenbenken for å lage mat til seg selv og familien. Trine har her samlet rundt 65 av sine mest populære oppskrifter for barn og ungdom. Oppskriftene er bearbeidet slik at husets unge kokker kan lage maten alene.
Rettene er samlet i fire store kapitler: I Etter skoletid finner du toast, wraps, salater og annet digg man har lyst på etter en lang skoledag. Restene kan legges i matpakka eller spises på trening. Middagskapitlet inneholder deilig mat det er moro å servere hele familien. Kapitlet Fredagskos inneholder selvfølgelig fredagstaco og pizza, men også sunne og deilige sommerruller og sushisalat. Kakekapitlet frir til alles bakeglede og søtsug.
Trine Sandberg er Norges største matblogger og bestselgende kokebokforfatter. Trine har fått flere bloggpriser og er meddommer i Det norske måltid.
Rettene er samlet i fire store kapitler: I Etter skoletid finner du toast, wraps, salater og annet digg man har lyst på etter en lang skoledag. Restene kan legges i matpakka eller spises på trening. Middagskapitlet inneholder deilig mat det er moro å servere hele familien. Kapitlet Fredagskos inneholder selvfølgelig fredagstaco og pizza, men også sunne og deilige sommerruller og sushisalat. Kakekapitlet frir til alles bakeglede og søtsug.
Trine Sandberg er Norges største matblogger og bestselgende kokebokforfatter. Trine har fått flere bloggpriser og er meddommer i Det norske måltid.