Stiansen inviterer til fest
- Format: Innbundet
- Antall sider: 341
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788281690028
- Kom i salg: 12. sep. 2008
- Utgivelsesår: 2008
- Bidragsyter: Stiansen, Annette (for) Stiansen, Bent (for) Dah
- Utgave nr.: 11
- Emnekategori: Matlaging for selskap
Tilbudspris
409,-
Ordinær pris
449,-
KÅRET TIL BESTE NORSKE KOKEBOK 2008
KÅRET TIL VERDENS BESTE FESTBOK 2009
Hvert år ønsker Stiansen tusenvis av gjester velkommen til sine restauranter Statholdergaarden og Statholderens Krostue. På fritiden inviteres gjerne familie og gode venner hjem til middagsselskap og fest. I denne boken er det deg dørene åpnes for. Du får en innføring i alle forberedelsene som ligger bak en vellykket fest, fra organisering av kjøkkenet til valg av vin og pynting av bord.
Men først og fremst er dette en matbok. En sjenerøs, ujålete og inspirerende bruksbok som snarest bør plasseres i gripeavstand fra kjøkkenbenken. Bent, som også er verdensmester i kokekunst, har sørget for at bokens flotte menyer og retter er presentert på en måte som gjør at folk flest kan få dem til. Du kan risikere å bli imponert ? over deg selv!
21 festmenyer med mer enn 160 oppskrifter
Flere hundre fotografier fordelt på 344 sider
Tips om planlegging og gjennomføring av en vellykket fest
Kurs i organisering av kjøkken og råvarer
Praktiske råd og tips til vertskapet
Stiansens vinkurs
Lynkurs i sushi
Egne handlelister for alle rettene i boken
For å gjøre festforberedelsene enklere for deg har Annette og Bent laget en nettside hvor du kan gå inn og skrive ut handlelister til alle rettene i denne boken. Her vil du også finne forslag til invitasjoner og bordkort, og du finner svar på hvilke viner som passer til hvilke matretter.
KÅRET TIL VERDENS BESTE FESTBOK 2009
Hvert år ønsker Stiansen tusenvis av gjester velkommen til sine restauranter Statholdergaarden og Statholderens Krostue. På fritiden inviteres gjerne familie og gode venner hjem til middagsselskap og fest. I denne boken er det deg dørene åpnes for. Du får en innføring i alle forberedelsene som ligger bak en vellykket fest, fra organisering av kjøkkenet til valg av vin og pynting av bord.
Men først og fremst er dette en matbok. En sjenerøs, ujålete og inspirerende bruksbok som snarest bør plasseres i gripeavstand fra kjøkkenbenken. Bent, som også er verdensmester i kokekunst, har sørget for at bokens flotte menyer og retter er presentert på en måte som gjør at folk flest kan få dem til. Du kan risikere å bli imponert ? over deg selv!
21 festmenyer med mer enn 160 oppskrifter
Flere hundre fotografier fordelt på 344 sider
Tips om planlegging og gjennomføring av en vellykket fest
Kurs i organisering av kjøkken og råvarer
Praktiske råd og tips til vertskapet
Stiansens vinkurs
Lynkurs i sushi
Egne handlelister for alle rettene i boken
For å gjøre festforberedelsene enklere for deg har Annette og Bent laget en nettside hvor du kan gå inn og skrive ut handlelister til alle rettene i denne boken. Her vil du også finne forslag til invitasjoner og bordkort, og du finner svar på hvilke viner som passer til hvilke matretter.