Olivenolje
et av verdens mest helsebringende råstoff,naturens flytende gull
- Format: Innbundet
- Antall sider: 207
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Kolofon Forlag AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788230010655
- Kom i salg: 11. okt. 2013
- Utgivelsesår: 2013
- Bidragsyter: Fon, Lise Margrethe Fahre (for) ; Jarnfeldt, Siri (ill) ; Lerskau, John (ill)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Generell matlaging og oppskrifter
Tilbudspris
227,-
Ordinær pris
249,-
Boken henvender seg til deg som:
Liker å feriere ved Middelhavet og vil vite mer om denne livskulturen.
Boken presenterer olivengårder og deres familier ved Middelhavet.
Liker mat fra området rundt Middelhavet. Boken inneholder nesten 100 spennende
oppskrifter med olivenolje som er inspirert fra dette kjøkken.
Ønsker å vite mer om olivenoljens gunstige helsevirkninger. Dr. Trond Holm,
indremedisiner og spesialist på hjertesykdommer, forteller inspirerende i boken om
helsefordeler med inntak av olivenolje.
Vil vite mer om dyrking, høsting og pressing av oliven. Boken viser prosessen fra
frukten er på treet til oljen er på flaske.
Er opptatt av smaken og kvaliteten på olivenolje. Det forklares hvordan man kan
smake en olivenolje og kjenne om den er god.
Vil vite mer om oliventrærnes? og olivenoljens historie og symbolske betydning.
Boken går tilbake til det man tror er treets opprinnelse. Vi får høre om hvordan treet
og dets frukt har betydd mye for mange gjennom tusener av år.
Mer info på www.olivengull.no
Liker å feriere ved Middelhavet og vil vite mer om denne livskulturen.
Boken presenterer olivengårder og deres familier ved Middelhavet.
Liker mat fra området rundt Middelhavet. Boken inneholder nesten 100 spennende
oppskrifter med olivenolje som er inspirert fra dette kjøkken.
Ønsker å vite mer om olivenoljens gunstige helsevirkninger. Dr. Trond Holm,
indremedisiner og spesialist på hjertesykdommer, forteller inspirerende i boken om
helsefordeler med inntak av olivenolje.
Vil vite mer om dyrking, høsting og pressing av oliven. Boken viser prosessen fra
frukten er på treet til oljen er på flaske.
Er opptatt av smaken og kvaliteten på olivenolje. Det forklares hvordan man kan
smake en olivenolje og kjenne om den er god.
Vil vite mer om oliventrærnes? og olivenoljens historie og symbolske betydning.
Boken går tilbake til det man tror er treets opprinnelse. Vi får høre om hvordan treet
og dets frukt har betydd mye for mange gjennom tusener av år.
Mer info på www.olivengull.no