Norsk husmannskost
- Format: Innbundet
- Antall sider: 208
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Forente Forlag AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788275473408
- Kom i salg: 23. sep. 2008
- Utgivelsesår: 2008
- Bidragsyter: Gausdal, Tom Victor (for) ; Dahl, Guri (ill)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
Tilbudspris
209,-
Ordinær pris
229,-
Tom Victor Gausdal er en av Norges mest feirede kokker. Han er fersk sølvvinner fra Global Chef i Dubai 2008, og tok også sølv i Bocuse d'Or i Frankrike, verdensmesterskapet i kokekunst (2005). I 2006 ble Husmannskost kåret til Best Cookbook in the World under Gourmand World Cookbook Awards, som gikk av stabelen i Kuala Lumpur (Malaysia). Aldri tidligere har norsk tradisjonsmat fått en bredere internasjonal eksponering, og det er da heller ingen grunn til å stå med husmannslua i handa når det inviteres på raspeball, lapskaus, ertesuppe eller risgrøt. Eller pølse med kålstuing, fiskesuppe, kjøttkaker eller seibiff med løk. For å nevne noe av bokens rikholdige innhold