- Format: Innbundet
- Antall sider: 191
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Skald AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788279593508
- Kom i salg: 21. mars 2023
- Utgivelsesår: 2023
- Bidragsyter: Hestad, Maria Berg (for) ; Hestad, Maria Berg ()
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Hagearbeid: krukker, potter og kasser
Tilbudspris
363,-
Ordinær pris
399,-
Tenk om vi kunne forvandlet de mange grønne hageflekkene i norske nabolag fra plen til kjøkkenhager, dyrke våre egne selvvoksende beredskapslager!
I «Matauk med pallekarm» gir den folkekjære hageeksperten Maria Berg Hestad deg oppskriften på hvordan du kan dyrke mye grønnsaker på liten plass i egen hage. Du får praktiske tips til hvordan du på kort tid kan etablere en fullverdig kjøkkenhage med enkle grep og ved hjelp av pallekarmer, og hvordan du kan få til flere avlinger på en sesong. Tipsene er tilpasset både små og store hageflekker. Du får steg for steg-arbeidsoppgaver for hver uke, grønsaksportretter, tips til samplanting og lagring, topp ti-lister og mye mer.
Boka passer både for deg som vil dyrke dine aller første poteter og gulrøtter og for deg som ønsker å bli mer selvforsynt med egne grønnsaker. Visste du at 12 pallekarmer faktisk kan gi opptil 100 kg mat på én sesong? Og det er lite som smaker bedre enn egenproduserte grønnsaker høstet like utenfor døra.
I «Matauk med pallekarm» gir den folkekjære hageeksperten Maria Berg Hestad deg oppskriften på hvordan du kan dyrke mye grønnsaker på liten plass i egen hage. Du får praktiske tips til hvordan du på kort tid kan etablere en fullverdig kjøkkenhage med enkle grep og ved hjelp av pallekarmer, og hvordan du kan få til flere avlinger på en sesong. Tipsene er tilpasset både små og store hageflekker. Du får steg for steg-arbeidsoppgaver for hver uke, grønsaksportretter, tips til samplanting og lagring, topp ti-lister og mye mer.
Boka passer både for deg som vil dyrke dine aller første poteter og gulrøtter og for deg som ønsker å bli mer selvforsynt med egne grønnsaker. Visste du at 12 pallekarmer faktisk kan gi opptil 100 kg mat på én sesong? Og det er lite som smaker bedre enn egenproduserte grønnsaker høstet like utenfor døra.