- Format: Innbundet
- Antall sider: 101
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788241908569
- Kom i salg: 26. juli 2012
- Utgivelsesår: 2012
- Bidragsyter: Berg, Dag-Arild (for) ; Berntsen, Knut (for) ; Sørensen, Hans Petter (ill)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
Tilbudspris
409,-
Ordinær pris
449,-
12 turer og 12 festmåltider. Helgeland er fullt av fantastiske råvarer . ren mat skapt av naturen selv. Helt fram til moderne tid var hverdagen her oppe preget av høsting . fra havet, skogen og fjellet. Denne høstingskulturen lever fortsatt i mange miljøer. Titusenvis av helgelendinger tar hvert år turen ut i naturen på jakt, fiske og sanking. I denne boka følger vi kokken Tor Kristiansen og lokalkjente høstere på jakt etter råvarer «Til Tors gryte - høsting i det helgelandske matfatet. Boka er produsert av Polarsirkelen friluftsråd.