- Format: Innbundet
- Antall sider: 168
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Gyldendal Norsk Forlag AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788205522268
- Kom i salg: 7. okt. 2019
- Utgivelsesår: 2019
- Bidragsyter: Klemetsen, Vibeke (for) ; Dreyer, Mats ()
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Matlaging med pasta
Tilbudspris
363,-
Ordinær pris
399,-
Norges yogadronning, Vibeke Klemetsen, viser hvor lite som skal til for å gjøre familiens favorittretter litt sunnere. Med Vibekes grønne vri får du deilig pasta som er næringsrik og lett for kroppen.
Pastaoppskriftene i denne boken passer for både kjøttspisere og vegetarianere, og også for deg som har lyst å spise naturlig glutenfri pasta. Sunn pasta, helt enkelt! viser hvilke pastaalternativ som fins i dag, alt fra bønnepasta, spiraliserte grønnsaker, glutenfri pasta, til hjemmelaget durumpasta.
Vibeke har samlet sine beste triks og oppskrifter, for å knekke myten om at pasta er usunt og full av karbohydrater!
Vibeke Klemetsen er en lidenskapelig hobby-kokk, og fikk italiensk matlaging inn med genene med sine italienske aner. Etter at hun vant TV-konkurransen Masterchef for noen år siden har hun jobbet med matlaging også profesjonelt.
Vibeke har blant annet laget pastaprogram på TV. Der hun reiste Toscana på kryss og tvers, for å finne de beste oppskriftene og lærte kokketriksene som gir rettene det lille ekstra.
Pastaoppskriftene i denne boken passer for både kjøttspisere og vegetarianere, og også for deg som har lyst å spise naturlig glutenfri pasta. Sunn pasta, helt enkelt! viser hvilke pastaalternativ som fins i dag, alt fra bønnepasta, spiraliserte grønnsaker, glutenfri pasta, til hjemmelaget durumpasta.
Vibeke har samlet sine beste triks og oppskrifter, for å knekke myten om at pasta er usunt og full av karbohydrater!
Vibeke Klemetsen er en lidenskapelig hobby-kokk, og fikk italiensk matlaging inn med genene med sine italienske aner. Etter at hun vant TV-konkurransen Masterchef for noen år siden har hun jobbet med matlaging også profesjonelt.
Vibeke har blant annet laget pastaprogram på TV. Der hun reiste Toscana på kryss og tvers, for å finne de beste oppskriftene og lærte kokketriksene som gir rettene det lille ekstra.