Spis opp maten
lag topp restemat : slik blir du en matredder - og sparer penger og miljø
- Format: Innbundet
- Antall sider: 193
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Gyldendal Norsk Forlag AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788205520523
- Kom i salg: 18. feb. 2019
- Utgivelsesår: 2019
- Bidragsyter: Havre, Mette Nygård (for) ; Eide, Christin ()
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Generell matlaging og oppskrifter, Husholdningstips, Konsumerisme, Matlaging på budsjett
Tilbudspris
363,-
Ordinær pris
399,-
Lag topp restemat. Slik blir du en matredder. Spar penger og miljø som ren bonus. Denne boken kan være starten på noe veldig viktig.
Spis opp maten er en oppfordring til å begynne med deg selv og din familie. Kanskje dere kan starte med å ta dette lynkurset og bli matreddere. Ikke bare er det enkelt å bli en matredder, det er gøy også! Ved hjelp av enkle endringer som både barn og voksne kan konkurrere om å utføre, bidrar du til at matsvinnet i Norge går ned. Selv om det er en lek å være matredder, er det blodig alvor; Norge har forpliktet seg til FNs bærekraftsmål som sier at vi skal halvere matsvinnet innen år 2030.En «matredder» spiser selvsagt restemat, og én restematmiddag per uke er en god start. Her får du 52 smarte, sunne og enkle oppskrifter på skikkelig god restemat for hele familien.Mette Nygård Havre har startet en folkebevegelse med titusenvis av aktive matreddere, og hun fikk meieriprodusentene i Norge til å endre merkingen av holdbarhetsdatoen på sine melkekartonger fra best før til ikke dårlig etter. Hun har vært journalist i TV2.no har jobbet i renovasjonselskapet BIR som kommunikasjonssjef. Nå jobber hun som rådgiver og er en aktiv miljø-debattant. Mette har 40k følgere på Insta og 25k på FB.
Spis opp maten er en oppfordring til å begynne med deg selv og din familie. Kanskje dere kan starte med å ta dette lynkurset og bli matreddere. Ikke bare er det enkelt å bli en matredder, det er gøy også! Ved hjelp av enkle endringer som både barn og voksne kan konkurrere om å utføre, bidrar du til at matsvinnet i Norge går ned. Selv om det er en lek å være matredder, er det blodig alvor; Norge har forpliktet seg til FNs bærekraftsmål som sier at vi skal halvere matsvinnet innen år 2030.En «matredder» spiser selvsagt restemat, og én restematmiddag per uke er en god start. Her får du 52 smarte, sunne og enkle oppskrifter på skikkelig god restemat for hele familien.Mette Nygård Havre har startet en folkebevegelse med titusenvis av aktive matreddere, og hun fikk meieriprodusentene i Norge til å endre merkingen av holdbarhetsdatoen på sine melkekartonger fra best før til ikke dårlig etter. Hun har vært journalist i TV2.no har jobbet i renovasjonselskapet BIR som kommunikasjonssjef. Nå jobber hun som rådgiver og er en aktiv miljø-debattant. Mette har 40k følgere på Insta og 25k på FB.