Smaker det er verdt å ta vare på
kokken fra Gjerdsvika som ble bakeren i Lom
- Format: Innbundet
- Antall sider: 167
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Aschehoug
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788203296819
- Kom i salg: 11. okt. 2017
- Utgivelsesår: 2017
- Bidragsyter: Rørdam, John (for) ; Schakenda, Morten (for) ; Pettersen, Lars Petter ()
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Generell matlaging og oppskrifter
Tilbudspris
455,-
Ordinær pris
499,-
Morten Schakenda er mest kjent som bakeren fra Lom, der han har skapt sitt unike bakeri. Men egentlig er Morten Schakenda kokk, og i over 25 år jobbet han som kokk i verdensklasse ved landets beste restauranter. Mange år ved Norsk gastronomisk institutt og deltakelse på kokkelandslaget førte til utallige reiser, konkurranser og opphold rundt i verden.
I boken har kokken selv samlet 50 av de smakene og rettene som har gjort størst inntrykk på ham gjennom livet og som han mener det er verdt å ta vare på. I denne boken tar han deg med på en smakfull reise og presenterer forretter, hovedretter og desserter fra alle verdenshjørner tilpasset norske råvarer og kjøkken.
I boken har kokken selv samlet 50 av de smakene og rettene som har gjort størst inntrykk på ham gjennom livet og som han mener det er verdt å ta vare på. I denne boken tar han deg med på en smakfull reise og presenterer forretter, hovedretter og desserter fra alle verdenshjørner tilpasset norske råvarer og kjøkken.