Når det koker
10 prestasjonstips,53 oppskrifter fra 22 landslagskokker
- Format: Innbundet
- Antall sider: 237
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Senja Matstudio AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788269210316
- Kom i salg: 22. nov. 2021
- Utgivelsesår: 2021
- Bidragsyter: Abrahamsen, Frank Eirik (for) ; Gitsø, Erlend Osborg (for) ; Nilssen, Eirik (for) ; (utg)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Generell matlaging og oppskrifter
Tilbudspris
409,-
Ordinær pris
449,-
Denne kokeboken følger De Norske Kokke-
landslagenes reise over 5 år fra forberedelsene til VM i kokkekunst i 2016 til OL-gull i 2020.
Her finner du fantastiske oppskrifter fra landslagskokkene og gode prestasjonstips fra deres samarbeid med mentalcoachene Frank Eirik Abrahamsen og Erlend Osborg Gitsø.
Når det koker er en litt annerledes kokebok, og med et ferskt OL-gull for Det Norske Kokkelandslaget besluttet vi å lage en bok som ikke bare gjør deg bedre på kjøkkenet, men også en .guide til hvordan du kan nå dine målsettinger enten du er trener for et lokalt fotball-lag, er bedriftsleder eller ønsker å sette personlig rekord på halvmaraton.
landslagenes reise over 5 år fra forberedelsene til VM i kokkekunst i 2016 til OL-gull i 2020.
Her finner du fantastiske oppskrifter fra landslagskokkene og gode prestasjonstips fra deres samarbeid med mentalcoachene Frank Eirik Abrahamsen og Erlend Osborg Gitsø.
Når det koker er en litt annerledes kokebok, og med et ferskt OL-gull for Det Norske Kokkelandslaget besluttet vi å lage en bok som ikke bare gjør deg bedre på kjøkkenet, men også en .guide til hvordan du kan nå dine målsettinger enten du er trener for et lokalt fotball-lag, er bedriftsleder eller ønsker å sette personlig rekord på halvmaraton.