Nettbutikk for bedrifter og skoler

Konditorens beste sjokoladeoppskrifter

kaker, konfekt og desserter

Innbundet
Bokmål
Konditorens beste sjokoladeoppskrifter
Konditorens beste sjokoladeoppskrifter
  • Forfatter: Magnus Johansson
  • Format: Innbundet
  • Antall sider: 152
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
  • Nivå: Voksen
  • EAN: 9788202381509
  • Kom i salg: 20. aug. 2012
  • Utgivelsesår: 2012
  • Tittel på originalspråk: Lyckas med choklad
  • Bidragsyter: Johansson, Magnus (for) ; Björnstjerna, Fabian (ill) ; Erichsen, Dorthe E. (ove)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Matlaging med sjokolade, Matretter: desserter
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 318,- Ordinær pris 349,-

Kjøp på nett

Utsolgt på nettlager
Vil du lage deilige sjokoladeretter? Denne boka byr på uimotståelige fristelser for alle sjokoladeelskere. Her har konditor og bakermester Magnus Johansson samlet sine beste oppskrifter og laget en inspirerende og lærerik kokebok der fellesnevneren er sjokolade. Han lærer villig vekk hvordan du skal gå fram for å lykkes med kaker, gjærbakst, terter, konfekt og desserter og få perfekte resultater. Hemmeligheten er, ved siden av å øve seg og bruke de beste råvarer, å være nøye med både mål og vekt og ikke minst med temperaturen under tilberedningen.
Med konditorens pålitelige oppskrifter og instruktive bilder kan du lage de lekreste og mest velsmakende sjokoladegodsaker!



Om forfatteren

Magnus Johansson er Sveriges mest kjente konditor. Han har blant annet hatt ansvaret for desserten ved Nobelprisfesten i Stockholm i 10 år, vært med på det svenske kokkelandslaget som vant kokke-OL og lagd dessert ved svenskekongens 60-årsfest. Magnus Johansson har tidligere gitt ut flere vellykkede kokebøker.