Konditorens beste sjokoladeoppskrifter
kaker, konfekt og desserter
- Format: Innbundet
- Antall sider: 152
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788202381509
- Kom i salg: 20. aug. 2012
- Utgivelsesår: 2012
- Tittel på originalspråk: Lyckas med choklad
- Bidragsyter: Johansson, Magnus (for) ; Björnstjerna, Fabian (ill) ; Erichsen, Dorthe E. (ove)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Matlaging med sjokolade, Matretter: desserter
Tilbudspris
318,-
Ordinær pris
349,-
Vil du lage deilige sjokoladeretter? Denne boka byr på uimotståelige fristelser for alle sjokoladeelskere. Her har konditor og bakermester Magnus Johansson samlet sine beste oppskrifter og laget en inspirerende og lærerik kokebok der fellesnevneren er sjokolade. Han lærer villig vekk hvordan du skal gå fram for å lykkes med kaker, gjærbakst, terter, konfekt og desserter og få perfekte resultater. Hemmeligheten er, ved siden av å øve seg og bruke de beste råvarer, å være nøye med både mål og vekt og ikke minst med temperaturen under tilberedningen.
Med konditorens pålitelige oppskrifter og instruktive bilder kan du lage de lekreste og mest velsmakende sjokoladegodsaker!
Om forfatteren
Magnus Johansson er Sveriges mest kjente konditor. Han har blant annet hatt ansvaret for desserten ved Nobelprisfesten i Stockholm i 10 år, vært med på det svenske kokkelandslaget som vant kokke-OL og lagd dessert ved svenskekongens 60-årsfest. Magnus Johansson har tidligere gitt ut flere vellykkede kokebøker.
Med konditorens pålitelige oppskrifter og instruktive bilder kan du lage de lekreste og mest velsmakende sjokoladegodsaker!
Om forfatteren
Magnus Johansson er Sveriges mest kjente konditor. Han har blant annet hatt ansvaret for desserten ved Nobelprisfesten i Stockholm i 10 år, vært med på det svenske kokkelandslaget som vant kokke-OL og lagd dessert ved svenskekongens 60-årsfest. Magnus Johansson har tidligere gitt ut flere vellykkede kokebøker.