- Format: Innbundet
- Antall sider: 207
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788202524470
- Kom i salg: 19. sep. 2016
- Utgivelsesår: 2016
- Bidragsyter: Johannessen, Ørjan (for) ; Haga, Tom (ill)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Generell matlaging og oppskrifter
Tilbudspris
363,-
Ordinær pris
399,-
Hva lager en verdensmester i kokkekunst når han skal kose seg i helgen?
I Endelig helg fokuserer Ørjan Johannessen på fantastisk helgemat du kan servere familie og venner. Han henter fram tradisjonsmat og sine beste internasjonale oppskrifter. Helgemenyene, med til sammen 80-100 oppskrifter, har varierende vanskelighetsgrad og tidsbehov. I tillegg, for dere som ønsker en skikkelig utfordring å bryne dere på, deler han for første gang essensen i smakene fra vinnerrettene i den internasjonale kokkekonkurransen, Bocuse d'Or, og han forteller hva som gjorde at han vant.
Mat skal, ifølge Ørjan, være så enkel som mulig, og man skal gjenkjenne råvarene i smaken. Til daglig er Ørjan kokk ved Bekkjarvik Gjestgiveri på Austevoll i Hordaland, et gjestgiveri som har fått internasjonal anerkjennelse og en plass i den internasjonale matguiden, Guide Michelin.
I Endelig helg fokuserer Ørjan Johannessen på fantastisk helgemat du kan servere familie og venner. Han henter fram tradisjonsmat og sine beste internasjonale oppskrifter. Helgemenyene, med til sammen 80-100 oppskrifter, har varierende vanskelighetsgrad og tidsbehov. I tillegg, for dere som ønsker en skikkelig utfordring å bryne dere på, deler han for første gang essensen i smakene fra vinnerrettene i den internasjonale kokkekonkurransen, Bocuse d'Or, og han forteller hva som gjorde at han vant.
Mat skal, ifølge Ørjan, være så enkel som mulig, og man skal gjenkjenne råvarene i smaken. Til daglig er Ørjan kokk ved Bekkjarvik Gjestgiveri på Austevoll i Hordaland, et gjestgiveri som har fått internasjonal anerkjennelse og en plass i den internasjonale matguiden, Guide Michelin.