Bodils spiskammers
- Format: Innbundet
- Antall sider: 184
- Språk: Nynorsk
- Forlag/Utgiver: Selja Forlag AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788282400817
- Kom i salg: 24. sep. 2014
- Utgivelsesår: 2014
- Bidragsyter: Eide, Ove (for) ; Eikrem, Bodil Fjellestad (for) ; Solheim, Ronny (ill)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Nasjonale og regionale kjøkken
Tilbudspris
363,-
Ordinær pris
398,-
Verdas søtaste jordbær og plommer, saftig kje, lam og svin, doggfriske urter, nytrekt laks og aure. Kjøkkensjef Bodil Fjellestad Eikrem finn inspirasjon og råvarer i heimbygda Gloppen i Nordfjord når ho lagar oppskriftene sine.
«Bodils spiskammers» byr på lekre rettar og menyar til kvardag og fest - med drikketips til kvar rett. Oppskriftene byggjer gjerne på gamle mattradisjonar, men har ein moderne vri.
Bodil har laga oppskrifter på forrettar, hovudrettar og dessertar som er enkle å følgje, og av råvarer alle finn på butikken.
Bodil Fjellestad Eikrem (f. 1981) har bakgrunn frå velrenommerte restaurantar som Lofoten fiskerestaurant i Oslo og Spisekroken i Bergen, og gjer no suksess som kjøkkensjef på Gloppen hotell. Ho er også kåra til årets Bondelagskokk i 2013/2014.
Bodil brenn for ureist mat, og meiner tett samarbeid med lokale mat- og drikkeprodusentar er nøkkelen til suksess. Mange av desse vert presenterte i boka.
Spennande mat på freistande fat.
God appetitt!
«Bodils spiskammers» byr på lekre rettar og menyar til kvardag og fest - med drikketips til kvar rett. Oppskriftene byggjer gjerne på gamle mattradisjonar, men har ein moderne vri.
Bodil har laga oppskrifter på forrettar, hovudrettar og dessertar som er enkle å følgje, og av råvarer alle finn på butikken.
Bodil Fjellestad Eikrem (f. 1981) har bakgrunn frå velrenommerte restaurantar som Lofoten fiskerestaurant i Oslo og Spisekroken i Bergen, og gjer no suksess som kjøkkensjef på Gloppen hotell. Ho er også kåra til årets Bondelagskokk i 2013/2014.
Bodil brenn for ureist mat, og meiner tett samarbeid med lokale mat- og drikkeprodusentar er nøkkelen til suksess. Mange av desse vert presenterte i boka.
Spennande mat på freistande fat.
God appetitt!