Arne Brimis store kokebok fra Vianvang
gastronomi ved foten av Jotunheimen
- Format: Innbundet
- Antall sider: 352
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Gyldendal Norsk Forlag AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788281881266
- Kom i salg: 2. aug. 2013
- Utgivelsesår: 2013
- Bidragsyter: Brimi, Arne (for) ; Møller, Mette (ill)
- Utgave nr.: 2
- Emnekategori: Generell matlaging og oppskrifter
Tilbudspris
455,-
Ordinær pris
499,-
Det beste fra Brimis Vianvang
Vianvang ligger i Vågå kommune, et idyllisk sted i den norske fjellheimen, og er en av Arne Brimis spisesteder. En reise til Vianvang er mer enn et godt måltid mat. De unike matopplevelsene blir vevd sammen med natur, historie, råvarer, matglede og norske tradisjoner. I denne boken presenteres Vianvang gjennom årstidene, den inneholder oppskrifter med fokus på norske råvarer, der rettene representerer tradisjon og nyskapning i skjønn forening.«Vianvang er min draum. Draumen om å ha sitt eige. Draumen om å kunne ta folk inn i noko spesielt, eit grenseland mellom eventyr og verkelegheit. Draumen om å gjera noko heilt spesielt med måltidet.» (Arne Brimi)Kåret til Beste norske kokebok 2013 av aperitif.no og bokhandlerkjeden Norli.
Vianvang ligger i Vågå kommune, et idyllisk sted i den norske fjellheimen, og er en av Arne Brimis spisesteder. En reise til Vianvang er mer enn et godt måltid mat. De unike matopplevelsene blir vevd sammen med natur, historie, råvarer, matglede og norske tradisjoner. I denne boken presenteres Vianvang gjennom årstidene, den inneholder oppskrifter med fokus på norske råvarer, der rettene representerer tradisjon og nyskapning i skjønn forening.«Vianvang er min draum. Draumen om å ha sitt eige. Draumen om å kunne ta folk inn i noko spesielt, eit grenseland mellom eventyr og verkelegheit. Draumen om å gjera noko heilt spesielt med måltidet.» (Arne Brimi)Kåret til Beste norske kokebok 2013 av aperitif.no og bokhandlerkjeden Norli.