Nettbutikk for bedrifter og skoler

Kaker og desserter for sensitive mager

lavFODMAP

Innbundet
Bokmål
Kaker og desserter for sensitive mager
Kaker og desserter for sensitive mager
  • Forfatter: Cecilie Hauge Ågotnes
  • Format: Innbundet
  • Antall sider: 158
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
  • Nivå: Voksen
  • EAN: 9788241913525
  • Kom i salg: 3. jan. 2017
  • Utgivelsesår: 2017
  • Tittel på originalspråk: Kaker og desserter for sensitive mager
  • Bidragsyter: Ågotnes, Cecilie Hauge (for) ; Brødreskift, Thor (ill)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Baking, brød og kaker, Matretter: desserter, Spesielle dietter
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 391,- Ordinær pris 429,-

Kjøp på nett

Har du sensitiv mage, cøliaki eller IBS?
Er du laktoseintolerant?
Da er dette kake- og dessertboken for deg!

Her får du fantastisk gode oppskrifter på kjente og kjære kaker som «Verdens beste», «Hvit dame», sjokoladekake, blåbærpai - og alle er tilpasset lavFODMAP-dietten, en forskningsbasert diett for deg med sensitiv mage. Ikke minst får du en revolusjonerende oppskrift på luftig og fin glutenfri søt gjærbakst!

Kakene og dessertene i denne boken smaker himmelsk for alle, også for den som ikke har allergier å ta hensyn til. Prøv dem til bursdag, vennekveld eller til hverdags. De aller fleste ingrediensene finner du i dagligvarehandelen.


Om forfatteren:
Gründeren Cecilie Hauge Ågotnes har stor interesse for matlaging, og blogger på lavfodmap.no. Hun er mye brukt som foredragsholder og har gitt ut to bøker tidligere: LavFODMAP. God mat for sensitive mager og LavFODMAP på reise.