Jærsk kokebok
tradisjonar og oppskrifter frå fire generasjonar
- Format: Innbundet
- Antall sider: 252
- Språk: Nynorsk
- Forlag/Utgiver: Jæren Forlag AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788299913850
- Kom i salg: 24. juli 2013
- Utgivelsesår: 2013
- Bidragsyter: Pollestad, Kjell Arild (for) ; Skrudland, Ingeborg (ill)
- Utgave nr.: 2
- Emnekategori: Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
Tilbudspris
363,-
Ordinær pris
399,-
Jærsk kokebok av Kjell Arild Pollestad
Dette er ei kokebok som fortel om tradisjonar og oppskrifter frå Jæren, sjølve matfatet i Norge. Kjell Arild Pollestad er sjølv ein habil kokk, og kjem frå ein familie der måltidet alltid har vore ein viktig del av livet. Derfor er Jærsk kokebok bygd rundt matradisjonane som oldemor, mormor og mor til Kjell Arild Pollestad har lært han, forutan det han sjølv har lært. I boka vil ein finne rundt 220 oppskrifter på Jærsk tradisjonsmat, og gilde historier knytta til både oppskriftene og måltida.
Dette er ei kokebok som fortel om tradisjonar og oppskrifter frå Jæren, sjølve matfatet i Norge. Kjell Arild Pollestad er sjølv ein habil kokk, og kjem frå ein familie der måltidet alltid har vore ein viktig del av livet. Derfor er Jærsk kokebok bygd rundt matradisjonane som oldemor, mormor og mor til Kjell Arild Pollestad har lært han, forutan det han sjølv har lært. I boka vil ein finne rundt 220 oppskrifter på Jærsk tradisjonsmat, og gilde historier knytta til både oppskriftene og måltida.