Nettbutikk for bedrifter og skoler

Den store oppskriftsboken for retter av klippfisk og stokkfisk

Innbundet
Bokmål
Den store oppskriftsboken for retter av klippfisk og stokkfisk
Den store oppskriftsboken for retter av klippfisk og stokkfisk
  • Forfatter: Anders J. Hyvik
  • Format: Innbundet
  • Antall sider: 408
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Kolofon Forlag AS
  • Nivå: Voksen
  • EAN: 9788230013151
  • Kom i salg: 2. okt. 2015
  • Utgivelsesår: 2015
  • Bidragsyter: Hyvik, Anders J. (for)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Matlaging med fisk og sjømat
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 363,- Ordinær pris 398,-

Kjøp på nett

Utsolgt på nettlager
Anders J. Hyvik startet sin karriere som elev på Croftholmen Yrkesskole for Sjømenn på Stathelle, oktober 1958. 3 måneder senere mønstret han på M/T «Polarprins» i Livorno, Italia.
Derfra bar det ut i den store verden. For tusenvis av gutter på den tiden var det nok av jobber å få, eventyrlysten var stor, og mulighetene for en karriere til sjøs var ikke det verste å se fram til.
Der smakte unge Hyvik bacalao for første gang: det var ingen gastronomisk opp.levelse. Etter flere forsøk overvant han skrekken, og som de fleste sjøfolk, ble han en svoren tilhenger av bacalao.
Hyvik reiste hjem etter drøye 3 år og tok kokkskolen i Sandefjord. Etter 3 strake år på sjøen, tok han stuertskolen, også den i Sandefjord.
Skjebnen ville det slik at det var ledig jobb på Croftholmen Maritime Skole, som navnet var forandret til. I dag heter den Croftholmen Videregående Skole, med mange linjer, også hotel- og næringsmiddelfag. Hyvik underviste i kokkfag ved skolen.