Nettbutikk for bedrifter og skoler

Bra burgere

og alt det gode tilbehøret,saftige burgere av kjøtt, fisk og grønnsaker

Innbundet
Bokmål
Bra burgere
Bra burgere
  • Forfatter: Paul Gayler
  • Format: Innbundet
  • Antall sider: 143
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
  • Nivå: Voksen
  • EAN: 9788202437251
  • Kom i salg: 19. feb. 2014
  • Utgivelsesår: 2014
  • Tittel på originalspråk: Burgers
  • Bidragsyter: Gayler, Paul (for) ; Filgate, Gus (ill)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Matlaging med kjøtt og vilt
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 181,- Ordinær pris 199,-

Kjøp på nett

Utsolgt på nettlager
Saftige kjøtt-, fisk- og vegetarburgere
Med denne boken inntar burgeren sin velfortjente plass i det gode selskap – og på alle bord. Her er det burgeriske gourmetopplevelser som venter deg. Prøv selv – på ditt eget kjøkken – og bli overbevist! Burgere er populær mat verden over, men en burger kan være mye mer enn en flat kjøttkake i brød. Det er et hav av forskjell mellom industrifremstilte hamburgere og de saftige hjemmelagde. De hjemmelagde kan både smake himmelsk og utgjøre et mettende og sunt måltid. Nå har en ny generasjon topp kjøkkensjefer gjenoppdaget denne gamle favoritten og skaper den om til gourmetmat. Briten Paul Gayler er en av dem, og med inspirasjon fra hele verden og kjøkkensjefkollegaer presenterer her 100 varierte og lekre burgeroppskrifter.
Boken er ordnet i seks avdelinger. Etter litt historikk og grunnprinsippene for tilberedning av velsmakende burgere, kommer oppskriftene:
Klassisk kjøtt – burgere basert på storfekjøtt, både tradisjonelle hamburgere og burgere med ny og spennende vri.
Mer kjøtt – burgere av lammekjøtt, svinekjøtt, kalvekjøtt, kylling, kalkun, fasan, vaktel, struts og vilt.
Fisk – burgere med sjømat som hovedingrediens: laks, torsk, tunfisk, krabbe, hummer og reker.
Vegetar – bønner, linser, kikerter, korn, nøtter og grønnsaker.
Tilbehør – sauser, salsaer, relisher, salater, brød, poteter, grønnsaker.
Paul Gayler stiller i fremste rekke i den nye generasjonen britiske kjøkkensjefer. Han har erfaring fra en rekke velrenommerte restauranter rundt om i Europa, bl.a. som sjefskokk på hotellet The Lanesborough ved Hyde Park i London, et kjøkken med 35 underkokker og en restaurant som kan bespise 100 personer samtidig. Han har skrevet en rekke bøker og utmerker seg ved sin kreative tilnærming til både tradisjonell og ny kokekunst. I Storbritannia er han også godt kjent fra TV-skjermen.