Kraft og andre styrkedrikker
buljonger, supper og snop basert på kraft, gelatin og kollagen
- Format: Innbundet
- Antall sider: 151
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788202557959
- Kom i salg: 15. jan. 2018
- Utgivelsesår: 2018
- Bidragsyter: Hammer, Gry (for) ; Martinuzzi, Nadin ()
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Matretter: supper og forretter
Tilbudspris
345,-
Ordinær pris
379,-
Drømmer du om god helse, velfungerende fordøyelse, spenstig hud og glansfullt hår? Med kraft i kostholdet kan drømmen bli virkelighet.
I Kraft og andre styrkedrikker får du alt om den gode og helsebringende kraften og 50 oppskrifter på herlige styrkedrikker som buljonger, toddyer, supper, tonics og smoothies og bonusinnhold i form av snop og desserter.
Her lærer Gry Hammer deg å lage de grunnleggende kraftbasene, kokt på bein og rester fra kjøtt, fjærfe og fisk, beriket med grønnsaker og urter. Gelatinrik kraft er naturlig styrkende og helsefordelene er mange. Kraft er betennelsesdempende, stimulerer fordøyelsen, styrker immunforsvaret, skjelettet og alle ledd, bedrer søvnkvaliteten, og er kort sagt det beste anti-aging-middelet du kan få fordi den bygger opp bindevevet fra innsiden.
Å koke kraft er trendy, tradisjonelt og bærekraftig og kraft er tarmenes supermat!
Gry Hammer er forfatter av flere mat- og helsebøker, matentusiast, livskunstner, blogger, yogalærer og guruen på fermentering og kraftkoking i Norge. Hun er lidenskapelig opptatt av å ivareta hele mennesket og er kjent for sin tidvis skarpe penn og sine inspirerende foredrag, kurs og online-kurs. Hun driver nettstedet gryhammer.no og fikk Matprisen 2017 Årets blogger for sin blogg frajordtilbord.no
I Kraft og andre styrkedrikker får du alt om den gode og helsebringende kraften og 50 oppskrifter på herlige styrkedrikker som buljonger, toddyer, supper, tonics og smoothies og bonusinnhold i form av snop og desserter.
Her lærer Gry Hammer deg å lage de grunnleggende kraftbasene, kokt på bein og rester fra kjøtt, fjærfe og fisk, beriket med grønnsaker og urter. Gelatinrik kraft er naturlig styrkende og helsefordelene er mange. Kraft er betennelsesdempende, stimulerer fordøyelsen, styrker immunforsvaret, skjelettet og alle ledd, bedrer søvnkvaliteten, og er kort sagt det beste anti-aging-middelet du kan få fordi den bygger opp bindevevet fra innsiden.
Å koke kraft er trendy, tradisjonelt og bærekraftig og kraft er tarmenes supermat!
Gry Hammer er forfatter av flere mat- og helsebøker, matentusiast, livskunstner, blogger, yogalærer og guruen på fermentering og kraftkoking i Norge. Hun er lidenskapelig opptatt av å ivareta hele mennesket og er kjent for sin tidvis skarpe penn og sine inspirerende foredrag, kurs og online-kurs. Hun driver nettstedet gryhammer.no og fikk Matprisen 2017 Årets blogger for sin blogg frajordtilbord.no