Alt blir bedre med bacon
- Format: Innbundet
- Antall sider: 269
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Spetakkel AS - Harper Collins
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788299963275
- Kom i salg: 20. okt. 2015
- Utgivelsesår: 2015
- Bidragsyter: Sjuve, Christopher (for) ; Hannemann, Erik (ill)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Matlaging med kjøtt og vilt
Tilbudspris
363,-
Ordinær pris
399,-
Å skrive en bok om kjøtt i 2015 er å gå i utakt med samtiden. Det finnes ikke ett klokt menneske på jorden som mener at vi bør spise mer kjøtt. Og det er riktig. Kjøtt krever mye plass og energi, og vi vet det ikke er bra for planeten. Samtidig vil ikke menneskene slutte å spise kjøtt. Og her kommer baconet på banen: Bacon er det kjøttet som gir mest «bang for the buck». Noen skiver stekt bacon i en pastarett med asparges tilfører smak og fylde som du ellers ville savne. Bacon fyller tomrommet og gir deg metthetsfølelse.
Det er ikke mye bacon som skal til for å gi en grønn og moderne mattallerken «den lille piffen». Det holder med noen fine, sprø biter. Det er baconets triumf.
Noen spør hva man kan bruke bacon til. Det finnes ikke nok plass til å svare på det spørsmålet. Vi kan heller snu på det og spørre: Hva er det bacon ikke passer til?
Tja.
Sushi? Dessert? Drinker?
Feil. Ikke om man bruker det riktig.
Det er vanskelig å bestride anvendeligheten til dette fabelaktige kjøttet. Utgangspunktet for denne boka er enkelt: Alt blir bedre med bacon.
Christopher Sjuve
Det er ikke mye bacon som skal til for å gi en grønn og moderne mattallerken «den lille piffen». Det holder med noen fine, sprø biter. Det er baconets triumf.
Noen spør hva man kan bruke bacon til. Det finnes ikke nok plass til å svare på det spørsmålet. Vi kan heller snu på det og spørre: Hva er det bacon ikke passer til?
Tja.
Sushi? Dessert? Drinker?
Feil. Ikke om man bruker det riktig.
Det er vanskelig å bestride anvendeligheten til dette fabelaktige kjøttet. Utgangspunktet for denne boka er enkelt: Alt blir bedre med bacon.
Christopher Sjuve