- Format: Innbundet
- Antall sider: 264
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788251658140
- Kom i salg: 17. okt. 2014
- Utgivelsesår: 2014
- Bidragsyter: Salvesen, Geir (for) ; Salvesen, Geir (ill)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Mat og drikke: vin, Reisehåndbøker: mat- og drikkeproduserende regioner
Tilbudspris
409,-
Ordinær pris
449,-
Geir Salvesen har nå samlet sine opplevelser innen reiser, mat og vin i én bok! Først og fremst er dette blitt en inspirasjonsbok og en adressebok
for deg som sitter hjemme og lurer på hvor du kan tenke deg å reise neste gang. Og hvor du kan få god vin og mat.
Aftenpostens mangeårige vinskribent, Geir Salvesen, har i mange år utgitt en svært populær vinguide på Schibsted Forlag. Den har i første rekke omtalt de årlige vinnyhetene på Vinmonopolet, men i En verden av vin er det hans mange fantastiske vinopplevelser jorden rundt som står i sentrum.
Mange vininteresserte lesere har oppfordret ham om å fortelle fra sine mange reiser til alle verdens vinhjørner, og i denne boken gjør han akkurat det. Dette er både en reiseguide, en vinbok og en matbok fra de beste vinland i verden. Her får leseren bli med til de største og mest sentrale vinland, som Frankrike, Italia, Spania og Portugal, og til fjernere vinland som Sør-Afrika, Australia og USA. I tillegg tar han oss med til land som ikke selv lager sin vin, men hvor vin utgjør en stor del
av matkulturen. Boken er krydret med de mest fantastiske illustrasjoner fra alle landene han har besøkt.
for deg som sitter hjemme og lurer på hvor du kan tenke deg å reise neste gang. Og hvor du kan få god vin og mat.
Aftenpostens mangeårige vinskribent, Geir Salvesen, har i mange år utgitt en svært populær vinguide på Schibsted Forlag. Den har i første rekke omtalt de årlige vinnyhetene på Vinmonopolet, men i En verden av vin er det hans mange fantastiske vinopplevelser jorden rundt som står i sentrum.
Mange vininteresserte lesere har oppfordret ham om å fortelle fra sine mange reiser til alle verdens vinhjørner, og i denne boken gjør han akkurat det. Dette er både en reiseguide, en vinbok og en matbok fra de beste vinland i verden. Her får leseren bli med til de største og mest sentrale vinland, som Frankrike, Italia, Spania og Portugal, og til fjernere vinland som Sør-Afrika, Australia og USA. I tillegg tar han oss med til land som ikke selv lager sin vin, men hvor vin utgjør en stor del
av matkulturen. Boken er krydret med de mest fantastiske illustrasjoner fra alle landene han har besøkt.