Den moderne jeger
over 100 oppskrifter på ren og bærekraftig mat : #denbesteguiden
- Format: Innbundet
- Antall sider: 206
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Cappelen Damm AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788202521509
- Kom i salg: 13. feb. 2017
- Utgivelsesår: 2017
- Bidragsyter: Hammer, Gry (for) ; Nordøy, Mona ()
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Diett og helsekost
Tilbudspris
409,-
Ordinær pris
449,-
Har du lyst til å leve sunt og bærekraftig selv om du kjenner på tidsklemma? Lage den beste maten fra bunnen av? Ta vare på tarmhelsen? Da bor det en moderne jeger i deg! I denne boken viser forfatter, blogger og tradisjonsmatekspert Gry Hammer deg hvordan du gjør det. Hun er en moderne jeger, og det kan du også bli. Her deler hun raust alt hun har lært seg om hvordan du søker strategisk med moderne våpen som smarttelefon og datamaskin for å skaffe deg akkurat de råvarene og leverandørene du er på jakt etter. Det kan være bonden i nærmiljøet, den rette nettbutikken eller det beste spisestedet, kjøtt fra beitefôra dyr, upasteurisert melk, kefirkorn eller kombuchastarter.
Og ikke minst viser hun deg hvordan du behandler og tilbereder maten på best måte for både god smak og helse!
Blant de over 100 oppskriftene i boken finner du brødmat som steinalderbrød og vafler, pålegg som leverpostei og sjokoladepålegg, kjøtt- og fiskemiddager som viltgryte, fårikål, torsketunger, vegetarretter som tomatsuppe og rødbetburgere, og søtt og godt som eplekake og råmelkspudding.
Boken inneholder også sesongmenyer, ofte stilte spørsmål med svar og oversikt over utstyr og alt annet som er nyttig når du er en moderne jeger.
Gry Hammer er bestselgende forfatter av Fermentering ? mat og drikke for glade tarmer og gode smaker, hun er matentusiast, yogalærer, kursholder og guruen på fermentering i Norge. Hun driver nettstedet gryhammer.no og reiser land og strand rundt for å holde sine populære foredrag og kurs om våre forfedres glemte matskatter. Hun blir benyttet av flere undervisningsinstitusjoner i Norge for sin kunnskap om tradisjonell matkultur. Hun er firebarnsmor og bor på Røyse på Ringerike.
- Jeg er forelsket i tradisjonsmaten og alt det gode den gjør for kropp og sjel. Det er mitt ønske å dele min erfaring med flere. Det handler om å fremme god helse og om å tilføre kroppen tettpakket næring i sin best mulig tilberedte form.
Og ikke minst viser hun deg hvordan du behandler og tilbereder maten på best måte for både god smak og helse!
Blant de over 100 oppskriftene i boken finner du brødmat som steinalderbrød og vafler, pålegg som leverpostei og sjokoladepålegg, kjøtt- og fiskemiddager som viltgryte, fårikål, torsketunger, vegetarretter som tomatsuppe og rødbetburgere, og søtt og godt som eplekake og råmelkspudding.
Boken inneholder også sesongmenyer, ofte stilte spørsmål med svar og oversikt over utstyr og alt annet som er nyttig når du er en moderne jeger.
Gry Hammer er bestselgende forfatter av Fermentering ? mat og drikke for glade tarmer og gode smaker, hun er matentusiast, yogalærer, kursholder og guruen på fermentering i Norge. Hun driver nettstedet gryhammer.no og reiser land og strand rundt for å holde sine populære foredrag og kurs om våre forfedres glemte matskatter. Hun blir benyttet av flere undervisningsinstitusjoner i Norge for sin kunnskap om tradisjonell matkultur. Hun er firebarnsmor og bor på Røyse på Ringerike.
- Jeg er forelsket i tradisjonsmaten og alt det gode den gjør for kropp og sjel. Det er mitt ønske å dele min erfaring med flere. Det handler om å fremme god helse og om å tilføre kroppen tettpakket næring i sin best mulig tilberedte form.