- Format: Innbundet
- Antall sider: 207
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Ask Forlag
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788292221181
- Kom i salg: 12. okt. 2014
- Utgivelsesår: 2014
- Bidragsyter: Engh, Sebastian (for) ; Øraas, André (for) ; Johnsen, Stein (ill)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Generell matlaging og oppskrifter, Hotell og restaurantbransjen, Nasjonale og regionale kjøkken
Tilbudspris
363,-
Ordinær pris
399,-
Curtisen
Ti smakfulle år
Vertshuset Curtisen, oasen på Fredriksten festning, er 10 år. Det feires med en fristende kokebok.
Curtisens idé har hele tiden vært å bruke, og å vise fram, alle de flotte råvarene og dyktige produsentene som finnes i vårt distrikt. Det har gitt mange gode og smakfulle opplevelser for gjester fra fjern og nær.
Sebastian Engh er i kokkenes norgeselite og har vært kokk og kjøkkensjef ved Vertshuset gjennom mange år. I boka byr han på ypperlig kokkekunst. Og Stein Johnsens bilder kan friste hvem som helst. André Øraas binder det hele sammen og gir oss et godt bilde av virksomheten og ideen bak dette unike spisestedet. Kurt Sverre Øraas etablerte Curtisen i 2004. Det har satt matfylket Østfold ettertrykkelig på kartet.
Ti smakfulle år
Vertshuset Curtisen, oasen på Fredriksten festning, er 10 år. Det feires med en fristende kokebok.
Curtisens idé har hele tiden vært å bruke, og å vise fram, alle de flotte råvarene og dyktige produsentene som finnes i vårt distrikt. Det har gitt mange gode og smakfulle opplevelser for gjester fra fjern og nær.
Sebastian Engh er i kokkenes norgeselite og har vært kokk og kjøkkensjef ved Vertshuset gjennom mange år. I boka byr han på ypperlig kokkekunst. Og Stein Johnsens bilder kan friste hvem som helst. André Øraas binder det hele sammen og gir oss et godt bilde av virksomheten og ideen bak dette unike spisestedet. Kurt Sverre Øraas etablerte Curtisen i 2004. Det har satt matfylket Østfold ettertrykkelig på kartet.