At Work 1
restaurant- og matfag
- Format: Pocket
- Antall sider: 192
- Språk: Nynorsk
- Forlag/Utgiver: Aschehoug
- EAN: 9788203333712
- Utgivelsesår: 2006
- Bidragsyter: Eirheim, Jeanne (for) ; Rugset, Audun (for) ; Stenersen, Josephine (for) ; Ulven, Eva (for)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
605,-
I AT WORK1-serien foreligger det en egen lærebok for hvert av de ni yrkesfaglige utdanningsprogrammene. Lærestoffet er fordelt på seks kapitler. Kapitlene 1, 3 og 5 inneholder yrkesrelatert stoff, mens 2, 4 og 6 er fellesstoff. Det er lagt stor vekt på bredde i oppgavetyper, og på at eleven skal jobbe selvstendig med stoffet. I tillegg er det lagt vekt på at elever med ulike læringsstiler skal finne stoff som fenger.