- Format: Innbundet
- Antall sider: 197
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: Innholdsbyrået AS
- Nivå: Voksen
- EAN: 9788269006230
- Kom i salg: 20. juni 2023
- Utgivelsesår: 2023
- Bidragsyter: Risnes, Per Asbjørn (for) ; Garmann, Marte ()
- Emnekategori: Baking, brød og kaker, Spesifikke selskapers historie / bedriftshistorie
Tilbudspris
409,-
Ordinær pris
449,-
Hele Norges blide bakermester Andre Løvaas inviterer til et besøk bak kulissene i lille, store Åpent Bakeri. Denne boken er historien om hvordan et lite håndverksbakeri endret vårt daglige brød. Åpent Bakeri ble til da den franske bakeren Emanuel Rang og Øyvind Lofthus mot alle odds klarte å skrape sammen nok penger til å bygge en bakerovn i et hjørnelokale bak slottet i Oslo. Med surdeig, langtidsheving og åpent vindu inn til bakeriet, tok de hovedstaden med storm. Siden 1997 har utsalgene dukket opp over hele byen med hver sin unike personlighet. Men fortsatt har de ambisjon om hver natt å bake de beste bollene og brødene det er mulig å bake. Les historien, hør bakefilosofien, bli med inn i bakeriet og møt folkene, og ut i åkeren der kornet og melet kommer fra. Denne boka skal gi deg kunnskap, bakeglede og nye oppskrifter fra stolte håndverksbakere.