Nettbutikk for bedrifter og skoler

Alt om viltkjøtt

behandling fra fall til fryseboks

Alt om viltkjøtt
Alt om viltkjøtt
  • Forfattere: Finn Edvin Hansen , Kåre Vidar Pedersen
  • Format: Innbundet
  • Antall sider: 179
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
  • Nivå: Voksen
  • EAN: 9788252933086
  • Kom i salg: 11. aug. 2010
  • Utgivelsesår: 2010
  • Bidragsyter: Hansen, Finn Edvin (for) ; Pedersen, Kåre Vidar (for)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Jakt og skyting
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 409,- Ordinær pris 449,-

Kjøp på nett

Nyttig bok for alle jegere og viltkjøttentusiaster * I denne boka finner du svar på det meste du lurer på om viltkjøtt og behandling av felt vilt, enten det gjelder utvomming, flåing eller partering. * Boka er skrevet på et folkelig språk av forfattere med bred erfaring og kunnskap om emnet. * Den inneholder grundige steg-for-steg beskrivelser med tekst og bilder, og dekker alt aktuelt matvilt i Norge: - storvilt (elg, hjort og reinsdyr) - rådyr - villsvin - bever - sel - hare - hønsefugl (skogsfugl og rype) - sjøfugl - gås - and